LILLEBYVÄGEN 100, TORSLANDA, 073-513 71 00

BRA ATT VETA

Närservice

Endast 5 kilometer från campingplatsen finner du Torslanda Torg. Där finns livsmedelsaffär med postombud, vårdcentral, gym, småbutiker och apotek.

Lite längre bort (ca 7 km) finner du Amhult centrum med stor Icabutik, systembolag och diverse butiker.

Kommunikationer

Att ta sig till och från campingen gör du med buss 23. Från campingplatsen når du enkelt Göteborgs centrala delar och Liseberg med lokaltrafiken. Hållplatsen vid campingen heter Lillebybadet.

Reception

Vi har öppet året runt. I receptionen får du hjälp med turistinformation om Göteborg med omnejd.
Vi hoppas att du känner att vi kommer att göra allt för att du ska trivas.

Viktiga telefonnummer:

Receptionen: 073-513 71 00
Taxi: 031-650000
Vårdcentral 031-7478640
Apotek 0771-612 612
SOS 112

Trivsel och ordningsfrågor

I uthyrningsvagnarna råder absolut rökförbud.

Följande ordningsregler är till för din och de andra gästernas trevnad. Vi hoppas dessa skall göra att du får en trevlig vistelse på vår camping.

1. Anmäl dig i receptionen vid ankomsten. Grupper anmäls av gruppledaren. Meddela direkt vid anmälan om du har med dig extra tält, båt etc. Bokningen betalas vid incheckning om betalning ej har gjorts i förhand.

2. Tillfälliga besökande ombedes parkera sitt fordon på parkeringsplats utanför området. Priser för parkering enligt skyltar.

3. Nattro: Respektera att tystnad ska råda på hela anläggningen från kl 22:00-08:00. Under denna tid är ingen motortrafik tillåten.
In och utfart: Bommen är stängd mellan kl 21:00-07:00. Då får man parkera utanför området.

4. All tältutrustning av normal typ och storlek får användas. Däremot är det inte tillåtet att sätta upp s.k. tälthus av permanent karaktär. Husvagnar ska vara inregistrerade till användning till motordrivet fordon.

5. Egna fasta anordningar vid tält eller husvagn, såsom staket och skyddsvallar är inte tillåtna. Fråga om Du är tveksam om vad Du har rätt att göra. Se till att gasol och elutrustning är provad och godkänd enligt gällande bestämmelser.

6. Stör inte lugnet på campingplatsen med motordrivet fordon mer än absolut nödvändigt. Kör i gånghastighet och så korta sträckor som möjligt.

8. Hjälp barnen att hitta platser som är lämpliga för lek och bollspel. På de flesta platser finns speciella lekplatser och bollplaner iordningställda. Att kasta eller sparka boll bland tälten och husvagnarna är inte tillåtet.

9. Hundägare ombedes visa största möjliga hänsyn mot övriga gäster. Håll hunden i kort koppel och rasta utanför området. Håll rent efter hunden.

10. Hjälp oss att hålla campingplatsen ren och skräpfri. Använd containern som finns inom området. Tänk på att inte slänga glödande grillkol eller andra brandfarliga föremål i våra sopkärl.

11. Latrintömning: För latrintömning följ vägen till det röda servicehuset inne på området. Töm på anvisad plats.

12. Lämna de gemensamma utrymmena (toaletter, tvätt- och duschrum, kök och disk) i samma skick som du själv önskar finna dem.

13. Biltvätt är ej tillåtet

14. Avresa. Om inte annat avtalats med receptionen så ska campingtomten vara utrymd och städad före kl.12.00 på avresedagen. Detta med hänsyn till nya gäster. Vi är tacksamma för besked om avresedagen i god tid, särskilt under högsäsong.

15. Campingvärden eller personalen ansvarar inte för skador på eller förlust av campinggästernas ägodelar. Den som skadar byggnader, material eller gästers ägodelar kan göras ersättningsskyldig.

16. Vi förutsätter att alla campinggäster tar hänsyn till varandra och hjälps åt att hålla ordning. Personalen har en skyldighet att agera i de fall där någon gäst inte respekterar dessa ordningsregler.

17. Var aktsam om naturen – den behöver ditt skydd.

BRANDSKYDD

Brandutrustning: Utplacerade på ett flertal platser på området. Förvissa dig om vart närmsta finns. I nödsituation rädda först alla nödställda, ring sedan 112, samt kontakta reception och släck därefter eventuell brand.

Husvagn ska på order av brandmyndigheten placeras med draget mot gatan.

Grillning: All grillning inom campingområdet skall ske på grill med minst 30 cm höga ben.