VI SÖKER PERSONAL!

Vill du jobba naturnära men ändå nära till centrala Göteborg? Är du driftig och gillar service? Då kanske något av dessa jobb är något för dig!

 

-Vaktmästare heltid året runt samt vaktmästare sommartid

Vi har öppet året runt, därför behöver vi en vaktmästare på heltid året runt. Möjlighet till boende finns på campingen om så önskas. Vi söker Dig som är superhändig, med erfarenhet som vill jobba med dagligt underhåll av våra stugor/villavagnar, samt vår utomhusmiljö. Som person är du noggrann, tillmötesgående, har ett bra bemötande även när tempot är högt och anstränger dig för att leverera lösningar. Du samarbetar bra med andra, lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Vi söker vaktmästare för sedvanliga arbetsuppgifter såsom praktiska problemlösningar, och fastighetsskötsel mm. Som vaktmästare jobbar du med allt inom anläggningsskötsel, både utomhus och inomhus. Du är tillmötesgående och är van att hantera varierande arbetsuppgifter. Meriterande är om du har kunskaper inom el och VVS och eller snickeri. B-körkort är ett krav. Vårt mål är nöjda gäster och alla anställda är en del av våra gästers upplevelse. Det kan vara både stressigt och fysiskt krävande men också roligt att arbeta i servicebranschen. Vi söker dig som trivs med att samarbeta, både med gäster och arbetskompisar, som har en positiv inställning och gillar att utvecklas.

 

-Receptionist heltid året runt samt receptionist sommartid

Vi söker dig som har ett genuint intresse för service. Som person är du initiativtagande och uppfinningsrik, nyfiken och bjuder gärna på dig själv. Har du tidigare jobbat i liknande roll är det meriterande. Det kan vara både stressigt och fysiskt krävande men också roligt att arbeta i servicebranschen. Du kan även städa om så skulle behövas. Körkort och bil är ett krav.
Vem är du?
-Du älskar att jobba med människor
Du är positiv
-Du är noggrann
-Du gillar att jobba självständigt och i grupp
-Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska.
-Du är serviceinriktad
-Du kan även städa om så skulle behövas
-Du har erfarenhet av något bokningssystem
-Du är lösningsfokuserad
-Du har ett öga för att det ska vara rent och snyggt på din arbetsplats
-Du gillar att jobba i högt tempo
-Du talar svenska, engelska samt gärna tyska

 

-Lokalvårdare heltid året runt samt lokalvårdare sommartid

Arbetet som lokalvårdare hos oss innebär ett jobb i högt tempo som kräver precision, noggrannhet och förmågan att hålla en hög servicenivå. Som lokalvårdare/städare är det viktigt att ge personlig service och att hälsa på våra gäster. Har du körkort är det en fördel även om det inte är ett krav. Det är meriterande om du har jobbat med något liknande tidigare alternativt har utbildning inom området. Arbetsuppgifterna består av städning av stugor/villavagnar samt gemensamma utrymmen såsom servicehus och tvättstuga. Vi söker nu pigga och glada lokalvårdare. Du gillar att röra på dig och tycker om att ha det rent och snyggt runt omkring dig. Du som söker är en stresstålig och flexibel person som kan arbeta i ett högt tempo där du prioriterar och ser lösningar. Vi ser även att du är en omtänksam och en lagspelande kollega som tillsammans med dina kollegor levererar den högsta kvaliteten av renlighet och ordning på vår anläggning.

Hör av dig oss på:

Tel: 073-513 71 00

info@goteborgscamping.se