Start Start Stugor Camping Hitta Hit Campingkarta Om Oss Att Göra Bra att Veta Boka
Bra att Veta Att Göra Om Oss Start
BOKA
tak
Logotype
en flag de flag fr flag da flag nl flag no flag pl flag es flag sv flag

 Boka ditt boende på Göteborgs Camping

Boka Stuga Året Runt från 1190 kr/natt

Ankomstdag
Avresedag
Antal Personer
2  Personer

Instruktioner för bokning

 • Välj först datum och antal personer, vilket visar tillgängligheten på stugorna och campingplatserna.
 • I steg två väljer du ditt boende och om du önskar att köpa städning och bäddset.
 • Slutligen ber vi om dina kontaktuppgifter och du skickar bokningsförfrågan. I detta formulär kan du även ange speciella önskemål, om du har husdjur, etc. Det gör du i fältet MEDDELANDE.

Då vi fått din bokning återkommer vi med bekräftelse.

Göteborgs camping blue roof
Göteborgs camping blue roof

 Vi önskar dig en trevlig vistelse på Göteborgs Camping!

 Bokningsvillkor
Göteborgs Camping AB   Lillebyvägen 100, 423 50 Göteborg  |   031 – 38 50 600  |   info@goteborgscamping.se  |   Bokningsvillkor

 Lillebyvägen 100, 423 50 Göteborg
 |  031 – 38 50 600 |  info@goteborgscamping.se
 Bokningsvillkor

×

Allmänna villkor för boende på Göteborgs Camping

Bokning av boende
För att boka/ingå i ett avtal med Göteborgs Camping AB avseende boende skall kunden, som är ansvarig för bokningen, vara minst 25 år gammal. I grundpriset ingår endast boende. Sänglinne, handdukar och städning kan beställas extra, om inget annat är angett i bekräftelsen. Sker bokning för en grupp ska en kontaktperson utses. Kontaktpersonen ansvarar för gruppens bokningar/beställningar och är gruppens kontaktperson under vistelsen. Namn, personnummer, mobilnummer till samtliga gäster skall meddelas Göteborgs Camping AB, skriftligen senast vid ankomst. Detta skickas till info@goteborgscamping.se. Göteborgs Camping AB informerar om stugnummer tidigast vid ankomst.

Göteborgs Camping AB förbehåller sig rätten att byta villavagn till annat likvärdig villavagn, eller uppgradera till bättre standard. Vi förbehåller oss rätten att neka gäster innan avtal har slutits.

Bokningsbekräftelse
Vid mottagande av bokningsbekräftelsen skall kunden/kontaktpersonen kontrollera denna, så att alla uppgifter stämmer. Det är kunden/kontaktpersonen som ansvarar för att uppgifterna på bokningsbekräftelsen är korrekta. Bokningsbekräftelse skickas via e-post. I händelse av fel skall Göteborgs Camping AB kontaktas inom 7 dagar från mottagandet av bekräftelsen. Är bokningen gjord närmare än 7 dagar till ankomstdag gäller senast vid påbörjandet av boendet. I annat fall så anses det att bokningen är accepterad på villkoren i bokningsbekräftelsen.

Betalning
När vistelsen bokas skall 20% av bokningens totala belopp betalas som bokningsavgift. Denna avgift är ej återbetalningsbar vid avbokning. Senast 7 dagar innan vistelsen börjar skall det resterande/totale belopp för bokningen betalas. Om vistelsen bokas inom 7 dagar innan ankomst måste det totala belopp betalas omedelbart vid bokning. Vid bokning sparas kortupplysningar i vårt bokningssystem och det resterande belopp dras från samma kort 1-7 dagar innan vistelsen börjar.

Har man bokat en längre period så ska första månaden vara betalad före incheckning. Sedan gör kunden/kontaktpersonen resterande betalning i förskott innan varje månad. Betalning sker alltid på Bg: 286-0567 till Göteborgs Camping AB org: 506680-0495.

Avbokning
Avbokning skall ske skriftligen till info@goteborgscamping.se senast 7 dagar innan vistelsen börjar. Uppge alltid namn, bokningsnummer och bokad ankomstdag. För löpande bokningar till ordinarie pris så gå det att avboka boendet 7 dagar i förväg. Bokningsavgiften är ej återbetalningsbar. För avbokning mindre än en vecka innan ankomst behövs det ett läkarintyg och gästens egen reseförsäkring träder in och betalar. Vi skickar gärna ett avbokningsintyg som den enskildes försäkringsbolag normalt kräver.

Har kunden kommit överens om ett fast pris för en längre period så är den överenskommelsen bindande och går inte att avboka

Andra hand
Kund har ej rätt att hyra ut rummet i andra hand, om det inte är skriftligen överenskommet med Göteborgs Camping AB.

Ankomst
Kunden får disponera campingtomten/villavagnen från kl. 15:00 på ankomstdagen till kl. 12:00 på avresedagen. Vid ankomst efter receptionens stängning skickas sms till kunden med information om hur late-checkin fungerar.

Reklamation
Klagomål på boendet skall framföras till receptionen eller mail till info@goteborgscamping.se så snart som möjligt, dock senast kl 12:00 dagen efter ankomst. Om inte hotellrummet som tillhandahållits är i avtalat skick och Göteborgs Camping inte kan åtgärda detta inom rimlig tid, eller erbjuda ett likvärdigt boende har Kund rätt att säga upp avtalet

Ansvar för egendom/vållande av skada
Göteborgs Camping AB ansvarar Ej för kvarglömda/borttappade/stulna saker. Kunden är ansvarig för skada i de fall kunden själv, eller någon i dess sällskap, genom försummelse vållat en skada.

Övriga skyldigheter
Kunden/gästerna skall vårda boendet väl och följa följande ordningsregler, anvisningar och bestämmelser som gäller för boende hos Göteborgs Camping AB.

 • Kunden/gästerna skall mellan kl. 22:00 och kl. 08:00 iaktta största hänsyn och tystnad gentemot andra gäster. Följs inte denna regel så tillkommer en kostnad på 10000 kr.
 • Kunden ansvarar för skador som uppstår på fastigheten och dess inventarier i de händelser skadan har orsakats av att kunden eller gästerna i sällskapet eller någon annan, som bereds tillträde på grund av kunden till boendet, har varit vårdslös.
 • Kunden skall hålla rent efter sig, och ej skräpa ner utomhus eller i gemensamma utrymmen.
 • Vi påminner om den nya lag i sverige som tillkom 2021 att man inte får slänga fimpar eller skräp. Det bir då böter på 800 kr.
 • Kunden ska själv städa sitt boende om inget annat är överenskommet vilket i så fall ska stå i bekräftelsen. Kunden städar enligt våra städrutiner som finns uppsatta, Boendet måste hållas i gott skick. Är detta inte skött kan saneringsavgifter tillkomma. Slutstädning kan beställas, är vagnen onormalt smutsig tillkommer timarvode. Diskning ingår inte i slutstädningsavgiften.
 • Det är mycket viktigt att kunden sover med lakan. Om kunden sover utan lakan, tillkommer avgift för nytt täcke, kudde och bäddmadrass.
 • Kunden/gästerna i sällskapet får ej ställa upp tält, husvagn eller husbil på parkeringen. Ej heller får boende installera musikanläggning eller annan störande utrustning i boendet eller i direkt anslutning till boendet.
 • Boende får ej utnyttja gemensamma utrymmen för övernattning.
 • Det råder totalt rökförbud i alla utrymmen på området både i stugan, servicehus och huvudbyggnad. Överträdelse mot rökförbud i stugor eller i gemensamma utrymmen debiteras med en avgift från 10 000 SEK.
 • Husdjur kan tillåtas på förfrågan. Särskilda stugor är avsedda för detta. Eventuella överträdelser beivras. Överträdelse mot husdjursförbud i övriga stugor debiteras med en avgift från 10 000 SEK.

Nycklar
Samtliga nycklar till bokat campingtomt eller villavagn skall vid utcheckning återlämnas till receptionisten i receptionen. För utcheckning utom öppettider skall nyckeln lämnas i nyckellådan vid ingången till receptionen. För borttappad eller ej återlämnad nyckel debiteras 1 000 kr.

Avtalsbrott
Detta är ett avtal upprättat mellan kunden (beställaren) och Göteborgs Camping AB i och med att boendet tas i anspråk. Avtalet är bindande och godkänt av kunden om ej svar inkommer inom 7 dagar från bokningsbekräftelsen.

Avtalet upphör att gälla med omedelbar verkan om:

 • Bokningsvillkoren ej uppfylls.
 • Kunden/gästerna i sällskapet uppträder störande i hotellet/hotellrummet/området.
 • Hotellrummet används till ej avsett ändamål.
 • Göteborgs Camping förbehåller sig rätten att avhysa kund som beter sig illa eller hotfullt.
 • Om någon bor i en stuga/villavagn utan en bokning, eller har en husvagn uppställd utan en bokning. Då debiteras också den som nyttjar sådant rum/villavagn eller husvagn med 10 000 kr per natt.

Om avtalsbrott inträffar och kund inte rättar sig efter anvisning från Göteborgs Camping AB måste kunden/gästerna i sällskapet omedelbart flytta från boendet och äger ej rätt att återfå någon del av det inbetalda beloppet. Vid förstörelse eller störande uppträdande kan skadestånd krävas av kund.

Tvister:
Tvister som hänskjuts till avgörande vid allmän domstol ska avgöras vid Kalmar tingsrätt som första instans.

Force majeure:
Vid krig, naturkatastrofer, strejk och andra händelser som är att betrakta som force majeure kan Göteborgs Camping upphäva avtalet, varvid gästen snarast skall underrättas.