Välj en sida

Bra att veta om campingen

Smidiga kommunikationer till centrala Göteborg

 

In- och utcheckning

Vi har öppet året runt. Incheckning sker efter kl 15 på ankomstdagen och utcheckning sker fram till kl 12 på avresedagen.
Under lågsäsong är receptionen öppen kl 08-10, därefter har vi självincheckning. Vi lotsar er då via telefon till er nyckel.

Betalningsalternativ

Betalning sker på något av följande sätt:

Via hemsidan: https://www.goteborgscamping.se
Bankgiro 286-0567
Swish till 123 370 80 05
Betalning från utlandet

IBAN: SE8895000099604208097727
SWIFT: NDEASESS

Vid betalning genom bankgiro eller Swish anger du ditt bokningsnummer.

Viktiga telefonnummer

Receptionen: 073-513 71 00 (dygnet runt)
Vaktmästare: 0700-809722
Taxi: 031-65 00 00
Vårdcentral: 031-74 78 640
Apotek: 0771-612 612
SOS 112

Sängkläder och handdukar

Medtag lakan, örngott och handdukar
Bäddset med handdukar kan hyras av oss för 100 kr

OBS! Sängkläder är obligatoriskt. Vi debiterar kostnad för gäst som använder täcken och kuddar utan sängkläder.

Städning

Städa före avresa så det är fint till nästa gäst. Slutstädning kan köpas för 1 000 kr.

Checklista städning:

Ta ut alla era tillhörigheter.
Diska, torka disken och sätt in det i skåpet.
Töm kyl/frys och rengör denna.
Rengör mikrovågsugn och ugn.
Torka bord, stolar, bänkar, skåp , speglar.
Vädra täcken och lägg dem snyggt i sängen.
Dammsug och våttorka golven.
Rengör badrum, och toalett noggrant.
Returnera hyrda lakanset till receptionen.
Kasta allt skräp, inne och utanför vagnen i avsedd container.
Om något saknas, meddela receptionen.

Närservice

Fem kilometer från Göteborgs camping finner du Torslanda Torg. På Torslanda Torg finns livsmedelsaffär, postombud, vårdcentral, gym,  småbutiker och apotek.
Lite längre bort, ca sju km, finner du Amhult centrum med stor Ica-butik, systembolag och diverse butiker.

Kommunikationer

Västtrafiks busslinje 23 stannar precis utanför Göteborgs Camping, hållplats Lillebybadet. Från campingen når du enkelt Göteborgs centrala delar och Liseberg med lokaltrafiken. Hållplatsen vid campingen heter Lillebybadet.
Busstider och övrig information finns på https://www.vasttrafik.se. Betala enkelt i förväg genom att ladda ner appen ”Västtrafik To Go”.

Trivsel och ordning på Göteborgs Camping

Våra ordningsregler är till för våra gästers trevnad och säkerhet på Göteborgs Camping.

 1. I uthyrningsvagnarna, i servicehuset och i övriga byggnader på Göteborgs camping råder absolut rökförbud. Rökning är enbart tillåten utomhus. Saneringskostnader på min 10 000 kr tillkommer för gäster som bryter mot förbudet.
 2. Anmäl dig i receptionen vid ankomsten. Vänligen anmäl grupper av gruppledaren. Meddela direkt vid anmälan om du har med dig extra tält, båt etc. Betala bokningen vid incheckning om betalning ej har gjorts i förhand.
 3. Tillfälliga besökande ombeder vi att parkera sitt fordon på parkeringsplatsen utanför området. Priser för parkering enligt skyltar.
 4. Nattro: Respektera att tystnad ska råda på hela anläggningen från kl 22:00-08:00. Under denna tid är heller ingen motortrafik tillåten.
 5. In och utfart: Bommen är stängd mellan kl 21:00-07:00. Då får man parkera utanför området.
 6. Man får använda all tältutrustning av normal typ och storlek. Däremot är det inte tillåtet att sätta upp s.k. tälthus av permanent karaktär. Husvagnar ska vara inregistrerade till användning till motordrivet fordon.
 7. Egna fasta anordningar vid tält eller husvagn, såsom staket och skyddsvallar är inte tillåtna. Fråga om Du är tveksam om vad Du har tätt att göra. Se till att gasol och elutrustning är provad och godkänd enligt gällande bestämmelser.
 8. Stör inte lugnet på campingplatsen med motordrivet fordon mer än absolut nödvändigt. Kör i gånghastighet och så korta sträckor som möjligt.
 9. Hjälp barnen att hitta platser som är lämpliga för lek och bollspel. På de flesta platser finns speciella lekplatser och bollplan iordningställda. Att kasta eller sparka boll bland tälten och husvagnarna är inte tillåtet.
 10. Hundägare ombedes visa största möjliga hänsyn mot övriga gäster. Håll hunden i kort koppel och rasta utanför området. Håll rent efter hunden.
 11. Hjälp oss att hålla campingplatsen ren och skräpfri. Använd containern som finns inom området. Tänk på att inte slänga glödande grillkol eller andra brandfarliga föremål i våra sopkärl.
 12. Latrintömning: för latrintömning följ vägen till det röda servicehuset inne på området. Töm på anvisad plats.
 13. Lämna de gemensamma utrymmena (toaletter, tvätt- och duschrum, kök och disk) i samma skick som du själv önskar finna dem.
 14. Biltvätt är ej tillåtet.
 15. Avresa. Om inte annat avtalats med receptionen så ska campingtomten vara utrymd och städad före kl.12.00 på avresedagen. Detta med hänsyn till nya gäster. Vi är tacksamma för besked om avresedagen i god tid, särskilt under högsäsong.
 16. Campingvärden eller personalen ansvarar inte för skador på eller förlust av campinggästernas ägodelar. Den som skadar byggnader, material eller gästers ägodelar kan göras ersättningsskyldig.
 17. Vi förutsätter att alla campinggäster tar hänsyn till varandra och hjälps åt att hålla ordning. Personalen har en skyldighet att agera i de fall där någon gäst inte respekterar dessa ordningsregler.
 18. Var aktsam om naturen – den behöver ditt skydd.

Brandskydd

Husvagn ska placeras med draget mot gatan.

Brandutrustning

Brandutrustning är utplacerade på ett flertal platser på området. Förvissa dig om vart närmsta finns. I nödsituation rädda först alla nödställda, ring sedan 112, samt kontakta reception och släck därefter eventuell brand.

Grillning

All grillning inom campingområdet skall ske på grill med minst 30 cm höga ben.