Välj en sida

Med anledning av Coronaviruset (COVID-19)

Senast uppdaterad 2:a juli 2020.  

Våra gästers trygghet är det viktigaste för oss

Våra gästers trygghet är det viktigaste för oss och vi tar Coronaviruset (COVID-19) på största allvar. Vi följer och agerar utifrån direktiven från regeringen och Folkhälsomyndigheten och håller oss ständigt uppdaterade om det rådande läget och utvecklingen. 

Förstärkta och utökade rutiner för städning

Stugorna städas och desinficeras noggrant av välutbildad personal efter varje avresa. I alla våra gemensamma utrymmen har vi förstärkt och utökat rutinerna för städning och desinfektion. På våra campingplatser för tält, husvagn och husbil har vi strikta brandregler som gör att varje ekipage har gott om utrymme mellan varandra så att du kan känna dig avskild och ha full kontroll över ditt eget boende, precis som hemma.

Göteborgs Camping följer SCR:s (Sveriges Campingvärdas Riksförbund) bokningsregler

Göteborgs Camping följer SCR:s (Sveriges Campingvärdas Riksförbund) och Visitas bokningsregler och i det fall vi stänger, ställer in eller av någon annan anledning inte kan erbjuda dig ditt boende (camping, stuga) har du rätt att få pengarna tillbaka. Om du själv vill avboka din vistelse gäller ordinarie avbokningsvillkor. Du kan läsa mer om våra avbokningsvillkor på vår hemsida, genom att följa länken Bokningsvillkor i sidfoten.