Start Start Stugor Camping Hitta Hit Campingkarta Om Oss Att Göra Bra att Veta Boka
Bra att Veta Att Göra Om Oss Start
BOKA
tak
Logotype
en flag de flag fr flag da flag nl flag no flag pl flag es flag sv flag

Hyr Stuga i Göteborg

Hyr stuga på semester eller på tjänsteresa
Med läge nära natur och hav

På semester eller tjänsteresa
Med läge nära natur och hav

 

Fullutrustade stugor för ett modernt åretruntboende nära city

Hyr stuga på semestern eller på tjänsteresa

Perfekt läge nära natur och hav med 30 minuters pendlingsavstånd till Göteborg C. Stugor i olika storlek, utförande och prisklass.

 • Åretruntöppen stuguthyrning med reception, butik och café. (På lågsäsong har vi självincheckning)
 • Tillgång till tvättstuga med tvättmaskiner och torktulare.
 • WiFi med Internet på hela området.
Premium 3 sovrum

Fullutrustade stugor för ett bekvämt boende

Alla våra stugor är utrustade med:

 • Fullutrustat kök med spis, ugn, kyl och frys.
 • Rymligt och möblerat vardagsrum med TV.
 • WC, dusch och ett, två eller tre bekvämt möblerade sovrum.
 • Vinterisolerade och elvärme.

Högsäsong: Från och med 5:e juli till och med 8:e augusti. Övriga datum är lågsäsong.

Våra sex stugmodeller i olika storlek, utförande och prisklass

 Bokningsvillkor
×
Premium 3 Sovrum
Premium 3 Sovrum

Vår elegantaste stuga med modernt kök utrustat med rymliga skåp, spis, ugn, kyl och frys. Rymligt vardagsrum med bekväm soffa, soffbord, TV och matsalsbord och fyra stolar. Ett sovrum med dubbelsäng, mycket rymlig garderob, toalettbord och terrassfönster. 2 små sovrum med enkelsängar och garderober. Ett badrum med dusch och handfat och en separat toalett. Elvärme.

×
Standard Plus 3 Sovrum 2
Standard Plus 3 Sovrum

Standard Plus 3 Sovrum är en perfekt stuga för den större familjen. Sex bäddar fördelade på tre sovrum. Rymligt och fullutrustat kök med spis, ugn, kyl och frys samt matsalsbord med fyra stolar. Stort vardagsrum med bekväm soffa, soffbord, rymliga skåp och TV. Ett sovrum med dubbelsäng och två mindre sovrum med enkelsängar. Ett badrum med dusch och handfat och en separat toalett. Elvärme.

×
Standard 3 Sovrum - 2
Standard 3 Sovrum

Standard 3 Sovrum är en stilsäker och rymlig stuga med tre rum och kök. Köket är välutrustat med rymliga skåp, spis, ugn, kyl och även frys. Härligt vardagsrum med TV, bekväm soffa, soffbord och rymliga skåp. Med öppen planlösning delar vardagsrummet plats med matplats med matsalsbord och fyra stolar. Ett sovrum med dubbelsäng rymlig garderob och två mindre sovrum med enkelsängar och garderober. Badrum med dusch och handfat och en separat toalett. Elvärme.

×
Basic 3 Sovrum - 2
Basic 3 Sovrum

Basic med tre rum är en prisvärd och rymlig stuga med sex bäddar. Kök utrustat med rymliga skåp, spis, ugn, kyl och frys. Rymligt vardagsrum med bekväm soffa, soffbord, rymliga skåp och TV. Matplats med matsalsbord och fyra stolar. Ett sovrum med dubbelsäng och praktisk garderob. Två mindre sovrum med enkelsängar och garderober. Badrum med dusch och handfat och en separat toalett. Elvärme.

×
Standard 2 Sovrum
Standard 3 Sovrum

Standard med två rum och kök är en rymlig vagn, perfekt för paret på semester eller för dig som vill bo bekvämt på tjänsteresa. Stugan är utrustad med kök med rymliga skåp, spis, ugn, kyl och frys. Rymligt och stilsäkert vardagsrum med bekväm soffa, soffbord, rymliga skåp, TV. Öppen planlösning med matplats med matsalsbord plats för fyra personer. Sovrum med dubbelsäng och rymlig garderob och ett mindre sovrum med två enkelsängar. Badrum med dusch och handfat. Separat WC. Elvärme.

×
Basic 2 Sovrum
Basic 2 Sovrum

Basic med två rum och kök är vår mest prisvärda stuga. Här får du kök som är utrustat med rymliga skåp, spis, ugn, kyl och frys. Rymligt vardagsrum med bekväm soffa, soffbord, rymliga skåp och TV. Matplats med matsalsbord och plats för fyra personer. Sovrum med dubbelsäng och ett mindre sovrum med två enkelsängar och rymlig garderob. Badrum med dusch och handfat och separat WC. Elvärme.

×
1 / 7
Premium 3 Sovrum Sovrum
2 / 7
Premium 3 Sovrum Sovrum 2
3 / 7
Premium 3 Sovrum Matplats
4 / 7
Premium 3 Sovrum Öppen planlösning
5 / 7
Premium 3 Sovrum Vardagsrum och kök
6 / 7
Premium 3 Sovrum Sovrum 3
7 / 7
Premium 3 Sovrum Vardagsrum
×
1 / 2
Premium 3 Sovrum Layout 1
2 / 2
Premium 3 Sovrum Layout 2
Layout Premium 3 Sovrum Variant 1. 40 kvm.
Layout Premium 3 Sovrum Variant 2. 40 kvm.
×
1 / 10
Standard Plus 3 Sovrum 1
2 / 10
Standard Plus 3 Sovrum 2
3 / 10
Standard Plus 3 Sovrum 3
4 / 10
Standard Plus 3 Sovrum 4
5 / 10
Standard Plus 3 Sovrum 5
6 / 10
Standard Plus 3 Sovrum 6
7 / 10
Standard Plus 3 Sovrum 7
8 / 10
Standard Plus 3 Sovrum 8
9 / 10
Standard Plus 3 Sovrum 9
10 / 10
Standard Plus 3 Sovrum 10
×
1 / 1
Standard Plus 3 Sovrum Layout
Layout Standard Plus 3 Sovrum 40 kvm.
×
1 / 8
topaz 3 - 1
2 / 8
topaz 3 - 2
3 / 8
topaz 3 - 3
4 / 8
topaz 3 - 4
5 / 8
topaz 3 - 5
6 / 8
topaz 3 - 6
7 / 8
topaz 3 - 7
8 / 8
topaz 3 - 8
×
1 / 1
topaz 3 Layout
Layout Standard 3 Sovrum. 36 kvm.
×
1 / 6
Basic 3 Sovrum - 1
2 / 6
Basic 3 Sovrum - 2
3 / 6
Basic 3 Sovrum - 3
4 / 6
Basic 3 Sovrum - 4
5 / 6
Basic 3 Sovrum - 5
6 / 6
Basic 3 Sovrum - 6
×
1 / 1
Basic 3 Sovrum Layout
Layout Basic 3 Sovrum. 36 kvm.
×
1 / 6
topaz 2 - 1
2 / 6
topaz 2 - 2
3 / 6
topaz 2 - 3
4 / 6
topaz 2 - 4
5 / 6
topaz 2 - 5
6 / 6
topaz 2 - 6
×
1 / 1
topaz 2 Layout
Layout Standard 2 Sovrum. 36 kvm.
×
1 / 6
Basic 2 Sovrum - 1
2 / 6
Basic 2 Sovrum - 2
3 / 6
Basic 2 Sovrum - 3
4 / 6
Basic 2 Sovrum - 4
5 / 6
Basic 2 Sovrum - 5
6 / 6
Basic 2 Sovrum - 6
×
1 / 1
Basic 2 Sovrum - Layout
Layout Basic 2 Sovrum. 36 kvm.
Göteborgs Camping AB   Lillebyvägen 100, 423 50 Göteborg  |   031 – 38 50 600  |   info@goteborgscamping.se  |   Bokningsvillkor

 Lillebyvägen 100, 423 50 Göteborg
 |  031 – 38 50 600 |  info@goteborgscamping.se
 Bokningsvillkor

×

Bokningsvillkor för Göteborgs Camping AB

Allmänna villkor för boende på Göteborgs Camping AB.
Dessa villkor gäller mellan Göteborgs Camping AB och kunden som har bokat för sig själv eller för en grupp.

Bokning av boende: För att boka/ingå i ett avtal med Göteborgs Camping AB avseende boende skall kunden, som är ansvarig för bokningen, vara minst 25 år gammal. I grundpriset ingår endast boende. Sänglinne, handdukar och städning kan beställas extra, om inget annat är angett i bekräftelsen. Sker bokning för en grupp ska en kontaktperson utses. Kontaktpersonen ansvarar för gruppens bokningar/beställningar och är gruppens kontaktperson under vistelsen. Namn, personnummer, mobilnummer till samtliga gäster skall meddelas Göteborgs Camping AB, skriftligen senast vid ankomst. Detta skickas till info@goteborgscamping.se.Göteborgs Camping AB informerar om stugnummer tidigast vid ankomst. Göteborgs Camping AB förbehåller sig rätten att byta villavagn till annat likvärdig villavagn, eller uppgradera till bättre standard.

Bokningsbekräftelse: Vid mottagande av bokningsbekräftelsen skall kunden/kontaktpersonen kontrollera denna, så att alla uppgifter stämmer. Det är kunden/kontaktpersonen som ansvarar för att uppgifterna på bokningsbekräftelsen är korrekta. Bokningsbekräftelse skickas via e-post. I händelse av fel skall Göteborgs Camping AB kontaktas inom 7 dagar från mottagandet av bekräftelsen. I annat fall så anses det att bokningen är accepterad på villkoren i bokningsbekräftelsen.

Betalning: Har man bokat en längre period så är det första månaden som ska vara betalad. Sedan gör kunden/kontaktpersonen resterande betalning i förskott innan varje månad. Om det är överenskommet att fakturera löpande i efterhand till ordinarie pris gäller 10 dagars betalningsfrist. Betalning sker alltid på Bg: 286-0567 till Göteborgs Camping AB org: 506680-0495.

Avbokning: Avbokning skall ske skriftligen till Göteborgs Campings reception. Uppge alltid namn, kontraktsnummer och bokad ankomstdag. Har kunden/kontaktpersonen kommit överens om ett fast pris för en längre period så är den överenskommelsen bindande. För löpande bokningar till ordinarie pris så gå det att avboka boendet 7 dagar i förväg. För avbokning mindre än en vecka innan ankomst behövs det ett läkarintyg och gästens egna försäkring träder in. Vi skickar gärna ett avbokningsintyg som normalt den enskildes försäkringsbolag kräver.

Andra hand: Kund har ej rätt att hyra ut rummet i andra hand, om det inte är skriftligen överenskommet med Göteborgs Camping AB.

Ankomst: Kund får disponera rummet från kl 15:00 på ankomstdagen till kl 12:00 på avresedagen.

Reklamation: Klagomål på boendet skall framföras till receptionen, via telefon, tel nr 070-9394738 eller mail så snart som möjligt, dock senast kl 12:00 dagen efter ankomst. Om inte hotellrummet som tillhandahållits är i avtalat skick och Göteborgs Camping inte kan åtgärda detta inom rimlig tid, eller erbjuda likvärdigt boende mot ett annat har Kund rätt att säga upp avtalet.

Ansvar för egendom/vållande av skada: Göteborgs Camping AB ansvarar Ej för kvarglömda/borttappade/stulna saker. Skada som vållas kunden genom försummelse från Göteborgs Camping, skall ersättas. Kunden skall i sådana fall anmäla detta omgående till receptionen. Kunden är å sin sida ansvarig för skada i de fall kunden själv, eller någon i dess sällskap, genom försummelse, vållat skadan.

Övriga skyldigheter: Kunden/gästerna skall vårda boendet väl och följa följande ordningsregler, anvisningar och bestämmelser som gäller för boende hos Göteborgs Camping AB.

 • Kunden/gästerna skall mellan kl 22:00 och kl 07:00 iaktta största hänsyn och tystnad gentemot andra gäster.
 • Kunden ansvarar för skador som uppstår på fastigheten och dess inventarier i de händelser skadan har orsakats av att kunden eller gästerna i sällskapet eller någon annan, som bereds tillträde på grund av kunden till boendet, har varit vårdslös.
 • Kunden skall hålla rent efter sig, och ej skräpa ner utomhus eller i gemensamma utrymmen.
 • Kunden ska själv städa sitt boende om inget annat är överenskommet vilket ska i så fall stå i bekräftelsen , kunden städar enligt våra städrutiner som finns uppsatta, Boendet måste hållas i gott skick. Är detta inte skött kan saneringsavgifter tillkomma. Slutstädning kan beställas, är vagnen onormalt smutsig tillkommer timarvode. Diskning ingår inte i slutstädningsavgiften.
 • Det är mycket viktigt att kunden sover med lakan. Om kunden sover utan lakan, tillkommer avgift för nytt täcke, kudde och bäddmadrass.
 • Kunden/gästerna i sällskapet får Ej ställa upp tält, husvagn eller husbil på parkeringen. Ej heller får boende installera musikanläggning eller annan störande utrustning i boendet eller i direkt anslutning till boendet.
 • Boende får ej utnyttja gemensamma utrymmen för övernattning.
 • Det råder totalt rökförbud.
 • Husdjur kan tillåtas på förfrågan. Särskilda stugor är avsedda för detta.Eventuella överträdelser beivras. Överträdelse mot rök- och husdjursförbud i övriga stugor debiteras med en avgift från 5 000 SEK.

Nycklar: Samtliga nycklar till bokat hotellrum skall vid utcheckning återlämnas i lådan för återlämning vid receptionen. För borttappad eller ej återlämnad nyckel debiteras 1 000 kr.

Avtalsbrott: Detta är ett avtal upprättat mellan kunden (beställaren) och Göteborgs Camping AB i och med att boendet tas i anspråk. Avtalet är bindande och godkänt av kunden om ej svar inkommer inom 7 dagar från bokningsbekräftelsen.

Avtalet upphör att gälla med omedelbar verkan om:

 • Bokningsvillkoren ej uppfylls.
 • Kunden/gästerna i sällskapet uppträder störande i hotellet/hotellrummet/området.
 • Hotellrummet används till ej avsett ändamål.
 • Göteborgs Camping förbehåller sig rätten att avhysa kund som beter sig illa eller hotfullt.
 • Om någon olovligen bor i rum, villavagn eller har olovligen en husvagn uppställd debiteras den som nyttjar sådant rum/villavagn eller husvagn med 10 000 kr per natt. Om avtalsbrott inträffar och kund inte rättar sig efter anvisning från Göteborgs Camping AB måste kunden/gästerna i sällskapet omedelbart flytta från boendet och äger ej rätt att återfå någon del av det inbetalda beloppet. Vid förstörelse eller störande uppträdande kan skadestånd krävas av kund.

Tvister: Tvister som hänskjuts till avgörande vid allmän domstol ska avgöras vid Kalmar tingsrätt som första instans.

Force majeure: Vid krig, naturkatastrofer, strejk och andra händelser som är att betrakta som force majeure kan Göteborgs Camping upphäva avtalet, varvid gästen snarast skall underrättas.